PINTZ ÉS TÁRSAI
SZABADALMI, VÉDJEGY ÉS JOGI IRODA Kft.
Georg Pintz & Partners
Instant SSL Certificate Secure Site

Rólunk

 

Pintz és Társai hivatalos honlapja:

www.szabadalmi.hu

Audi logo"Örülünk, hogy Magyarországon Pintz és Társai képvisel minket szabadalmi és védjegy ügyekben. Munkájuk magas színvonalú, méltó az AUDI hírnevéhez."

AUDI AG. Ingolstadt
“Köszönjük a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodának az önzetlen segítséget! Fiatal feltalálók segítőiként nagyszerű munkát végeztek, gyorsan és pontosan. Kedves és együttműködő partnerek, szabadalmi feladatokkal kapcsolatban mindenkinek ajánlom őket!”

Hüttl Sarolta
Ivócsap Projekt
„Találmányaimat, védjegyeimet a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda segítségével védem az egész világon. Személyesen győződtem meg arról, hogy kiváló munkát végeznek, és megtalálják a számomra legoptimálisabb védelmet.”

Tóth Miklós
a világsikerű napelemes tetőcserép feltalálója
„Kutatói pályám során megismertem több magyarországi és külföldi iparjogvédelmi iroda munkáját. Számos alkalommal meggyőződhettem arról, hogy a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodában mind szakmailag, mind emberileg megbízhatok. Egyúttal korrekt, magánember által is megfizethető árakon dolgoznak.”

Dr. Hantz Péter biofizikus
Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium, Heidelberg
a Bolyai Kezdeményező Bizottság alelnöke
"Pintz György, illetve Pintz és Társai már második évtizede védik találmányaimat, ipari mintáimat, márkaneveimet. Bár 15 éve volt egy olyan talámányom, amit nem sikerült szabadalmaztatniuk, mégis kitartottam mellettük. Azóta is bízom bennük, és azt mondom, hogy cipőt a cipőboltból, szabadalmat és védjegyet Pintz és Társaitól... A sebesség megszállottja vagyok, bennük is a gyorsaságot, az azonnali reagálást kedvelem a legjobban."

Maruzsi László autóversenyző
többszörös rallycross országos bajnok

a futballbírót segítő video-ellenőr és digitális partjelzőzászló feltalálója
a Genfi Szabadalmi Világkiállítás aranyérmes feltalálója
"Szeretném megköszönni, hogy ilyen kiemelkedően precíz, profi munkával sikerült a tárgyalást megnyerni. Szeretném ajánlani mindenkinek a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda szolgáltatásait, mert a megkeresésem pillanatától a tárgyalás végéig a leghozzáértőbb kezekben éreztem az ügyem."

Morvai Tibor ügyvezető
Megavision Kft.
„Elégedett vagyok a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával. A már lekésett határidők esetén is talált póthatáridőt, és reménytelennek látszó európai jogokat is sikerrel szerzett meg számunkra.”

Németh Miklós
olimpiai bajnok gerelyhajító
a Németh és Társa Kft. ügyvezetője
"Pintz György, illetve Pintz és Társai 1995-óta védik szabadalmaimat, forma védelmeimet, márkaneveimet, és képviselnek jogi ügyeimben magas színvonalon. Megbízható és mindig a helyzetet megfelelően értékelő hivatását magas szinten űző szakembert ismertem meg Pinzt György Úrban és az iroda munkatársaiban, külön kiemelve Bede Máté jogtanácsos Urat! Megbízható munkájukra a jövőben is számítok!"

Szabó László
Szabó és Fia Szolgáltató Kft.
“Szeretném megköszönni a velem való együttműködésüket, valamint a szakszerű munkájukat. Öröm volt együtt dolgozni az Önök első osztályú irodájával.”

Meital Klein
Corporate Patent Department
Teva Pharmaceutical Industries Ltd.
“Köszönöm tanácsadásukat! Azért akartam Önöket szellemi tulajdonvédelmi ügyeimben megismerni, mert láttam, hogy Önök szakmai és emberi meggyőződésük mellett akkor is kiállnak, ha az az Önök számára esetleg rövidtávon hátrányt jelent! Küzdenek az igazságért, és akkor is kimondják, ha az kellemetlen.

Emellett Önök, a hazai piacon hiánypótló módon, hatalmas erőfeszítéseket tesznek a szellemi tulajdon védelméért, a szellemi értékek fejlesztéséért, ezek széleskörű megismertetéséért, sőt! Egyedülálló módon felkarolják, és segítik az akár szerény forrásokkal rendelkező, de ígéretes projektek megvalósulását, hazánk szellemi értékeinek kézzelfogható értékké konvertálását.

A fentiek miatt úgy látom, hogy iparjogvédelmi ügyeim kezelése Önöknél jó kezekben lesz, és az én ügyeimben is hasonló elkötelezettséggel és korrektséggel fogják kezelni a problémákat.”

Czintos Csongor
Feltaláló, Kecskemét
“A Cityfood kiváló minőségű ebédet szállít a legmodernebb technikával több mint 130 településen. A Pintz és Társai hasonlóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a védjegyoltalom terén világszerte, és sikeresen védte meg a Cityfood márkanevet a Legfelsőbb Bíróság előtt.”

Vlajku Levente
Ügyvezető, Cityfood Magyarország Kft.
“Manapság igen ritka az a fajta tisztességes, egyenes, professzionális munkakapcsolat, ami Pintz Úrékkal az első pillanattól megvolt. Ügyeinkben mindig a rendelkezésre álló adatok alapján várható legvalószínűbb elemzéseket kaptuk, függetlenül attól, hogy az ránk nézve pozitív, vagy negatív végkicsengést ígért. Semmi csúsztatás, túlrajzolt felesleges optimizmus, csak a legvalószínűbb tények és természetesen az érdekeinknek leginkább megfelelő iránymutatás, javaslat… Ezt az első pillanattól szerettük, mivel szerintünk is csak így lehet hatékonyan és célravezetően haladni, pláne a jog útvesztőiben. Köszönet az egész csapatnak a korrekt, megbízható segítségért, az eddigi sikerekért!

Ahol csak tudjuk, őszintén fogjuk jó hírüket kelteni…”

Szablár István
Rotovill Kft.
“Szabadalmi ügyvivőt kerestem a „misztikus” ötletem képviseletére , egyetlen iroda vállalta fel a képviseletet, ez a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda.

A hazai és nemzetközi szabadalmi és védjegy bejelentéseimet az iroda dolgozói tisztességesen, megbízhatóan képviselik. A Szakmai hozzáértésük, és a közvetlen kapcsolatuk erősíti további közös munkánkat. Évek óta eredményesen dolgozunk együtt. Bízom benne, hogy a jövőben a lelkesedésük töretlen marad.

Sikere vitték a “misztikus” ötletemet.

Köszönöm az eddigi munkájukat.”

Hajdu Imre ügyvezető
Teamsoft Bt.
“A Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával a legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve! Tapasztalom szerint nagyon kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak, szakszerűek, korrektek! A lehető legjobb választás mindenkinek, aki jogi oltalmat szeretne szerezni!”

Kovács Máté
Feltaláló
“Pintz György és kollégái szaktudása, üzleti korrektsége és a magyar szellemi tulajdon érvényesülése melletti elkötelezettsége számomra nem képezheti vita tárgyát. Elégedett vagyok munkájukkal, ezért már több ügyben is hozzájuk fordultam. Ennek folyományaként nemcsak szabadalmi, hanem bármilyen iparjogi kérdésben, amennyiben felmerül, oly bizonyossággal fordulok hozzájuk, ahogy bolygónkon a gravitáció érvényesül.”

Kardos Tamás
Mencshely
Tájékoztató

Rólunk

Pintz és Társai Hivatalos honlapja:
www.szabadalmi.hu

"Örülünk, hogy Magyarországon Pintz és Társai képvisel minket szabadalmi és védjegy ügyekben. Munkájuk magas színvonalú, méltó az AUDI hírnevéhez."

AUDI AG. Ingolstadt


„Találmányaimat, védjegyeimet a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda segítségével védem az egész világon. Személyesen győződtem meg arról, hogy kiváló munkát végeznek, és megtalálják a számomra legoptimálisabb védelmet.”
Tóth Miklós
a világsikerű napelemes tetőcserép feltalálója

Tovább >>>

Érdekességek

FIFA videobíró a szabadalmi ügyvivő szemével

A tenisz, krikett és más sportok után most a futballban is eljött az ideje annak, hogy a bírók segítséget kapjanak.

Döntés született az EU csúcson az Európai Szabadalmi Bíróság székhelyéről

Elhárult az immár régóta tartó huzavona az Európai Szabadalmi Bíróság központi egységének székhelye körül. A nyertes Párizs. A döntés az 2012. június 28-i EU csúcson született, nyilván sok egyéb kompromisszum eredményeként.

Újabb fejlemények : Európai Szabadalmi Bíróság

Előző bejegyzésünkben összefoglaltuk az eddig történteket, azonban úgy tűnik, az év végének közeledtével az események még jobban felgyorsultak.

További érdekességek >>>

Ilyen egyszerű…

Az online szabadalom gyors sikerélményt nyújt!

Linkek

 
2048 Bit SSL Certificate